Velkommen skal dere være!

Kjære mor og far,

Det har ikke alltid vært like lett å forklare hvordan type jobb jeg har som skuespiller og programleder. Jeg forstår at det kan virke fremmed og skummelt. Men jeg kan love dere dette – det ikke er  i nærheten av reisen dere har hatt, hvor det sto mellom liv og død.

Skole og utdanning er viktig ble jeg lært – kultur er minst like viktig har jeg erfart. Derfor tok jeg en skuespillerutdanning i Oslo. Frykten for hva dere mener gjorde at jeg holdt det skjult i en periode. Nå som dere støtter meg, ønsker jeg å gjøre det fremmede mer vennlig. Takk for innsatsen dere har lagt ned for min integrering i Norge. Jeg åpner GHOPI.NO slik at jeg kan integrere dere til min plattform.

Velkommen skal dere alle være!
Hilsen
GhopiPrabaharan-signature

1 Comments